Tilaamillasi tuotteilla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 14 päivän ajan tuotteiden vastaanottamisesta.

Vaihto

Sinulla on oikeus vaihtaa tuote 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta. Vaihtaminen on toistaiseksi mahdollista ainoastaan Seppälän Suomessa sijaitsevien myymälöiden kautta. Sinulla tulee olla mukanasi paketin mukana seurannut lähetysluettelo/ kuitti ja palautuslomake. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia, ja alkuperäisten hintalappujen sekä etikettien tulee olla yhä kiinni tuotteissa.

Alushousuissa ja uima-asuissa tulee suojateippien olla paikallaan.

Palautus Seppälä -myymälään Suomessa

Kätevin tapa palauttaa tuote on kääntyä jonkin Seppälä-myymälän puoleen Suomessa. Sinulla tulee tuotetta myymälään palauttaessaan olla mukanaan paketin mukana seurannut lähetysluettelo/ kuitti ja palautuslomake. Rahat palautetaan sinulle heti myymälässä. Lue lisää kohdasta Ehdot

Palautus Matkahuollon kautta Seppälä Shop Onlinelle

Voit palauttaa tuotteet myös postitse Seppälä Shop Onlinelle. Tuotteiden palauttaminen ei aiheuta sinulle kustannuksia. Sinun tulee noudattaa palautuslomakkeella esitettyjä palautusohjeita. Seppälä ei lunasta postiennakolla tehtyjä palautuksia.

Toimi näin:

Merkitse lomakkeeseen palautettavan tuotteen määrä ja syykoodi.
Voit palauttaa tuotteen samassa paketissa, jossa se saapui.
Muista laittaa mukaan täytetty palautuslomake.

Jos maksoit verkkopankkitunnuksilla, täytä tilinumerosi, jolle rahat palautetaan. Luottokorttiostokset hyvitetään suoraan luottokortillesi.
Toimita paketti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen ja ilmoita, että kyseessä on Seppälän verkkokauppapalautus.