Mira Loimula

Mira Loimula

Suunnittelee lasten asusteita, alus- ja yövaatteita, uima-asuja sekä Seppälä Kids -sisävaatteet. Seppälässä vuodesta 2010.

Miksi sinusta tuli suunnittelija?

Muutin rakkaan harrastukseni ammatiksi, sillä pienestä pitäen olen ommellut, tuunannut ja suunnitellut vaatteita. Tuntui luontevalta ja selvältä ryhtyä opiskelemaan vaatesuunnittelua. Opiskeluaikoina paras palaute mikä itse tehdystä vaatteesta oli “mistä toi on ostettu?”. Olen aina tähdännyt kaupallisuuteen, sekä lopputulokseen joka on innostava, trendikäs ja mielenkiintoinen. Sitä pääsenkin joka päivä työssäni tekemään.

Parasta työssäsi?

Kaikki päivät ovat erilaisia, koskaan ei ole kahta samanlaista työpäivää peräkkäin. Pidän haasteista, joita tässä työssä riittää. Tuotetta suunniteltaessa on otettava huomioon monta asiaa. Sen on oltava muodikas, laadukas sekä käytännöllinen. Etenkin lastentuotteissa on kiinnitettävä huomiota niin vanhempien kuin lastenkin tarpeisiin, jotka eivät aina kulje käsi kädessä.

Onnistumiset tietenkin palkitsevat. Myyntiluvut kertovat paljon, sillä ne ovat suora viesti asiakkailta siitä onko tuote ollut onnistunut. Kun tuotteesta tulee myyntimenestys, voi olla tyytyväinen itseensä.

Työyhteisön innostava ilmapiiri, inspiroivat työmatkat ja yksinkertaisesti muodin parissa työskentely tekevät oloni onnekkaaksi.