VIHDOIN JULKI!!

Antti Tuisku , Seppälä, Uusi, Mallisto

Antti Tuisku by Seppälä

Torstaina 7.4 oli päivä, jota monet olivat kuumeisesti jo odottaneet; pitkän odotuksen jälkeen Antti Tuisku by Seppälä- malliston julkaisupäivä ilmoitettiin.  Upea mallisto ilmestyy myymälöihimme keskiviikkona 20.4. Mallisto on sporttihenkinen vapaa-ajan mallisto, joka soveltuu sekä miehille että naisille. Mallisto koostuu 18 tuotteesta ja pitää sisällään huppareita, T-paitoja, Jogging-housuja, Tank-toppeja, alushousuja ja urheilupussukan. Antti toimii itse myös malliston keulakuvana. Julkaisupäivä ilmoitettiin lehdistötilaisuudessa, jonne oli saapunut edustajia eri medioista. Lehdistötilaisuus oli  tyyliltään rento ja tyylikäs, jotta se mukailisi Antin malliston tyyliä. Tapahtumaa vietettiin aamupalan merkeissä Helsingissä sijaitsevassa Cafe Kokossa, joka on tunnettu maistuvista raakaruuistaan. Tapahtumassa tarjolla oli kahvin ja mehun lisäksi raakakuppikakkuja ja raakapuuroa. Paikkana Cafe Kokko oli mukavan rento ja tunnelmallinen.

Antti Tuisku , Seppälä, Uusi, Mallisto, Cafe Kokko

   Malliston esittely

Tapahtuma alkoi kello yhdeksältä malliston esittelyllä. Mallisto esiteltiin hauskasti tanssin merkeissä. Tanssi oli hieno ohjelmanumero ja hauska tapa esitellä vaatteita yleisölle. Ohjelmanumero kuvasti hyvin mallistoa, joka on saanut inspiraatiota urheilemisesta, tanssimisesta ja muista Antin vapaa-ajan harrastuksista. Tanssiesityksestä saattoi bongata myös upean Haza Hajipoorin, joka on toiminut Antin kanssa yhdessä malliston keulakuvana.

Antti Tuisku , Seppälä, Uusi, Mallisto

Mallistosta

Tanssiesityksen jälkeen lavalle saapui päivän ehdoton päätähti, Antti Tuisku. Antti oli innoissaan siitä, että on vihdoin päässyt toteuttamaan pitkäaikaisen unelmansa omasta vaatemallistosta. Mallisto sai alkunsa, kun Antti ja Antin stylisti ja ystävä Vesa Silver ottivat Seppälään yhteyttä. Tapaaminen järjestettiin Seppälässä syksyllä 2015, jolloin lähdettiin toteuttamaan ideaa. Seppälän puolelta suunnittelija Petri Pelkonen on ollut vahvasti prosessissa mukana. Petri on pitänyt huolta, että tuotteissa näkyy selvästi myös Seppälän näkökulma, jotta tuotteet soveltuisivat mahdollisimman hyvin Seppälän asiakkaille. Petrin kädenjälki näkyy selvästi myös laadukkaissa materiaalivalinnoissa. Mielenkiintoisen yhteistyön lopputuloksena syntyi mallisto, jotka ovat Antin tyylin mukaisia. Vaatteet ovat mukavia ja niitä on helppo yhdistellä toisiinsa ja pukea kerroksittain. Tuotteissa on panostettu käytettävyyteen, istuvuuteen ja materiaaliehin. Tuoteista löytyy myös tarkasti mietittyjä yksityiskohtia. Antti kertoo olevansa ylpeä malliston kaikista tuotteista.

Antti Tuisku , Seppälä, Uusi, Mallisto

Malliston tuotteet oli sijoiteltu Cafe Kokkoon siten, että vieraat pääsivät tarkastelemaan niitä lähemmin.

Antti Tuisku , Seppälä, Uusi, Mallisto

Antti Tuisku , Seppälä, Uusi, Mallisto

Kaiken kaikkiaan tilaisuus oli erittäin onnistunut ja tästä on hyvä jatkaa kohti H-hetkeä eli malliston julkaisupäivää! Julkaisupäivää odotellessa kannattaa käydä tutustumassa malliston kampanja sivuilla, jonne pääset täältäAntti Tuisku by Seppälä -mallisto esitellään asiakkaille Helsingissä kauppakeskus Forumissa perjantaina 22.4 klo 17.30-18.30. Tapahtumassa on mahdollisuus tavata Antti Tuisku, Vesa Silver ja Seppälän suunnittelija Petri Pelkonen! Tervetuloa!

Mukavaa viikonloppua kaikille!