Blogi

Mix & match - sporttinen arkityyli

Sporttinen tyyli saa nyt näkyä arjessa, eikä treeniasuja tarvitse käyttää vain salilla. Urheiluvaatteista on tullut jokapäiväisiä ystäviä ja jäykän arkipukeutumisen pelastajia. Sporttivaatteiden tarkkaan harkitut yksityiskohdat tuovat lisämaustetta pukeutumiseen ja piristävät päivääsi. Yhdistele rohkeasti!

Ota vaikutteita salilta, inspiroidu katumuodista tai seuraa julkkiksia maailmalta. Pienillä muutoksilla saat helposti lisättyä sporttifiilistä arkityyliisi. Lenkkarit sopivat asuun kuin asuun ja urheilutopilla tai -trikoilla voi viettää rentoa päivää käyt sitten brunssilla, kaupungilla tai urheilemassa.

 

[...]

Mistä ovat tämän syksyn neuleet tehty?

Neuleen funktio on olla lämmin, mukava ja ihanan pehmeä. Niin, että sen himoitsee pukea ylleen kylmänä syysaamuna. Mitä kaikkea tällaisen pehmoisen unelman luomiseen oikein kuuluu ja millainen on Seppälän neulemallisto tänä syksynä?

Neuleen, kuten muidenkin vaatekappaleiden, suunnitteluprosessi alkaa jo reilua vuotta ennen sen saapumista myyntiin. Suunnittelijat hakevat inspiraatiota muun muassa messuilta ja idea-matkoilta, ja ennustavat seuraavan vuoden trendejä. Myös erilaiset blogit toimivat usein inspiraation lähteinä.

Suunnitteluprosessin edistyessä neuleisiin v [...]

Sopivan syyskampanjan kuvauksissa

SOPIVA PAIKKA SOPIVILLE KUVAUKSILLE

Kuvankaunis Lammassaari tuoksui raikkaalta aamulla, kun kävelin kohti kuvauspaikkaa. Markkinoinnin harjoittelijana minulla oli edessä jännittävä päivä toimiston turvan ulkopuolella, kun pääsin seuraamaan Seppälän syyskampanjan 2016 kuvauksia. Seuraavaksi onkin luvassa kokemuksiani kulisseista.

 

MALLEINA SEPPÄLÄLÄISIÄ

Kampanjan malleiksi oli heittäytynyt Seppälän omia työntekijöitä, aina myyjästä toimitusjohtajaan. Jokaisen persoona pääsi hyvin esiin kuvauksissa ja kaikki mallit olivat erittäin mukavia ihmisiä. Näitä oman elämänsä supermalleja hemmoteltiin ja ehostettiin kuvauksia [...]

Seppälän Sportmallisto testissä!

sanni_5jpg

Uusi urheiluvaatemallisto nyt Seppälässä!

Olettekin varmasti jo huomanneet, että uusi, upea urheiluvaatemallisto on rantautunut Seppälään. Uudesta urheiluvaatemallistostamme löytyy tuotteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin – sporttivaatteita koko perheelle! Lisäksi mallistosta löytyy erilaisia urheiluvälineitä, kuten hiuspantoja ja juomapulloja. Malliston tuotteet ovat suunniteltu sopimaan niin sisäliikuntaan kuin lenkkipolullekin. Tuotteiden suunnittelussa on huomioitu hyvä istuvuus ja kulutusta kestävä laatu.

[...]

Juhlakampanjan kuvauspäivän tunnelmia

 

JUHLAMALLISTOMME PUHKESI KUKKAAN

Hei!

Toukokuu ja lupaus tulevasta kesästä tuo mukanaan upean juhlamallistomme. Kesä on parasta aikaa juhlille!
Seppälän  juhlavaatekampanja puhkesi nimensä mukaisesti kukkaan ja pääsette nyt kanssani kampanjan kuvauspäivän kulisseihin. Seppälän juhlavaatemallistojen keulakuvina toimivat omat suunnittelijamme: Seppälä Womanin suunnittelija Katja Tuhkasaari ja Linkin suunnittelija Emmi-Lotta Kolis.

Kuvausrekvisiitta

[...]

Peto on irti! AT by Seppälä-tuotteiden yhdistäminen naisten vaatetukseen

 

Tänään on se päivä!

…kun peto on irti Seppälässä: nimittäin Antti Tuisku by Seppälä -malliston herkkupalat ovat saapuneet myymälöihimme ja verkkokauppaamme! 

Mallisto sai alkunsa, kun Antti Tuisku ja hänen stylistiystävänsä Vesa Silver ottivat yhteyttä Seppälään. Mallistoa lähdettiin työstämään syksyllä 2015. Malliston suunnittelussa Antilla on itsellään ollut merkittävä rooli ja mallisto on saanut inspiraatiota Antin urheilullisesta elämäntavasta. Seppälän suunnittelija Petri Pelkonen on puolestaan pitänyt huolta s [...]

VIHDOIN JULKI!!

Antti Tuisku , Seppälä, Uusi, Mallisto

Antti Tuisku by Seppälä

Torstaina 7.4 oli päivä, jota monet olivat kuumeisesti jo odottaneet; pitkän odotuksen jälkeen Antti Tuisku by Seppälä- malliston julkaisupäivä ilmoitettiin.  Upea mallisto ilmestyy myymälöihimme keskiviikkona 20.4. Mallisto on sporttihenkinen vapaa-ajan mallisto, joka soveltuu sekä miehille että naisille. Mallisto koostuu 18 tuotteesta ja pitää sisällään huppareita, T-paitoja, Jogging-housuja, Tank-toppeja, alushousuja ja urheilupussukan. Antti toimii itse myös malliston keulakuvana. Julkaisupäivä ilmoitett [...]

Kynsilakkamallisto uudistuu!

 

kynsilakka, uusi , kynsilakat, kauneus, meikit
 
Uudistunut kynsilakkamallisto saapuu Seppälä-myymälöihin!

Ilouutisia! Uudet kynsilakat rantautuvat tällä viikolla kaikkiin Seppälä-myymälöihin! Olemme uudistaneet täysin k [...]

Kevään takkityylejä by Seppälä

artikkelikuva2

Heippa taas kaikille!
 

Vihdoin on alkanut tuntumaan siltä, että kaamos on väistymässä ja kevät saapuu! On ihanaa, kun aamuisin on valoisaa ja toisinaan jopa linnutkin laulavat. Aurinkokin on alkanut lämmittämään ja lämpötilan nousu on merkki siitä, että on aika viedä paksut talvitakit odottamaan taas seuraavia pakkasia ja vaihtaa kevyempään kevättakkiin. Kevään saapuminen näkyy myös meillä Seppälässä ja myymälöihin onkin [...]

Myyrmannin uuden Seppälä-myymälän avaus

artikkelikuva2

Vantaan Myyrmanniin avattiin uusi Seppälä-myymälä. Avajaisia juhlittiin keskiviikkona 2.3.


Pääsin seuraamaan, miten uusi Seppälä-myymälä syntyy! On hienoa, että pystyimme avaamaan uudelleen myymälän Myyrmäkeen, sillä avajaispäivänä saadusta asiakaspalautteesta päätellen, Seppälää olikin  kaipailtu kauppakeskukseen. Liiketilamme sijaitsevat Myyrmannin toisessa kerroksessa ja myymälätilaa on noin 400 neliömetriä. En ole aiemmin ollut rakentamassa isoa myymälää, joten oli miele [...]

Sopivammat rintaliivit

Heippa!

Ensimmäisten viikkojen aikana olen ollut aktiivisesti mukana tekemässä Seppälän rintaliivikampanjaa. Töitä on ollut paljon, mutta Seppälän toimistolla on todella hyvä henki ja töitä tehdään hyvällä fiiliksellä. On ollut erittäin kiinnostavaa päästä seuraamaan kampanjan rakentamista. Rintaliivikampanjan kunniaksi ajattelin kirjoittaa teille lukijoille rintaliiveistä. Kirjoituksessa kerrotaan vinkkejä koon valintaan ja päästään kurkistamaan Seppälän rintaliivivalikoimaan.

Oikea koko

Moni nainen varmasti tietää, kuinka haastavaa, jopa tuskastut [...]

Alkusanat by Sanni Wallgren

Olen Sanni Wallgren ja Seppälän tämän kevään markkinointiharjoittelija. Harjoittelujaksoni ajoittuu helmikuun alkupuolelta aina toukokuun loppuun asti ja tarkoituksenani olisi päivitellä blogia tämän ajan. Blogissa tullaan seuraamaan harjoitteluajanjaksoani ja lukija pääsee näkemään mitä kulisseissa oikein tapahtuu, joten stay tuned ;) !

Voisin aloittaa kirjottelun kertomalla hieman itsestäni ja siitä, miten löysin tieni Seppälään. Muoti on aina ollut lähellä sydäntäni ja jo ala-asteella pienet vihkot täyttyivät monista ukkeleista, joilla oli päällään mitä erilaisempia vaatteita ja toiveissani ol [...]

Smithy’s palasi Seppälään

Minulla on Sinulle hyviä uutisia. Seppälän tekstiilien ja vaatteiden keräyskampanja onnistui yli odotusten!

Olemme saaneet aivan valtavasti positiivista palautetta ja huomiota asiakkailta ja kampanjastamme on kerrottu laajasti mediassa. Olen aidosti yllättynyt, ja toisaalta myös kiitollinen siitä, miten innostuneesti kampanjamme on otettu vastaan.

Mikä on sitten tehnyt tästä kampanjasta niin erityisen?

Ehkä se, että me kaikki olemme saaneet olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta, joka perustuu kiertotalouteen ja luonnonvarojen kestävään käyttöön. Ja varmasti sekin, että kyse on suomal [...]

Sopivan kotimainen – Suomessa valmistettuja vöitä valikoimaamme!

Me Seppälässä haluamme tukea kotimaista yrittäjyyttä!

Yhtenä askeleena kotimaisen käsityön ja työllisyyden tukemiseksi olemme ottaneet valikoimiimme aidosta nahasta valmistettuja miesten vöitä. Vöiden valmistuksesta huolehtii alavutelainen yritys, Nahkatuote N. Kamkeris Oy, joka on perustettu vuonna 2005. Kamkeriksen tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka takaa tuotteiden kotimaisuuden. Suomalaisuus taas tutkimusten mukaan viestii kuluttajille laadusta, kestävyydestä, luotettavuudesta ja turvallisuudesta.

Ensimmäiset kolme mallia ovat saatavilla myymälöistämme koissa 85 cm, 95 cm, 105 cm ja 115 cm. Vy [...]

Anna vaatteellesi uusi elämä

Anna vaatteellesi uusi elämä - ja ole mukana tekemässä historiaa!

Nyt meillä suomalaisilla on mahdollisuus olla mukana ainutlaatuisessa projektissa.

Seppälä kerää asiakkaiden käytöstä pois jääneitä vaatteita ja valmistaa niistä uutta mallistoa….

Too good to be true?

No, aloitetaan alusta, ja siitä, mistä kaikki alkoi….

Vuosi sitten VTT: professori Ali Harlin otti yhteyttä Seppälään. Hän kertoi, että VTT on kehittänyt tekniikan, jolla vanhoista puuvillavaatteista voidaan valmistaa uutta materiaalia muotiteollisuudelle, ja että he olivat käynnistämässä hanketta, jossa tätä uutta mullistavaa innovaatiota testattaisiin.

Projektiryhmään oli koo [...]

Sopiva joulu

Sopiva joulu on pian täällä.

Olemme uudistaneet sivustomme ja toivomme, että pidät siitä. Verkkokauppamme on tältä erää sulkeutunut, mutta avaamme ostosmahdollisuuden taas ensi vuoden puolella. Tutustu joulumallistoon ja ihastu myös muihin syksyn uutuuksiin.

Myymälämme ovat täynnä ihania joulun pehmeitä lahjaideoita, tervetuloa ostoksille.

Pehmeä paketti on aina sopiva. 

Ps. Voit seurata meitä myös Facebookisssa ja Instagramissa.