Juhlakampanjan kuvauspäivän tunnelmia

 

JUHLAMALLISTOMME PUHKESI KUKKAANHei!

Toukokuu ja lupaus tulevasta kesästä tuo mukanaan upean juhlamallistomme. Kesä on parasta aikaa juhlille!
Seppälän  juhlavaatekampanja puhkesi nimensä mukaisesti kukkaan ja pääsette nyt kanssani kampanjan kuvauspäivän kulisseihin. Seppälän juhlavaatemallistojen keulakuvina toimivat omat suunnittelijamme: Seppälä Womanin suunnittelija Katja Tuhkasaari ja Linkin suunnittelija Emmi-Lotta Kolis.

Kuvausrekvisiitta

Kuvauksissa käytettiin mahtavan kokoisia kauniita ruusutaustoja ja mukana oli myös oikeita kukkia.
Tässä kukkameressä oli helppo päästä kesäiseen fiilikseen. Fiilikseen, joka näkyy myös lopullisissa kuvissa!  Voit ihastella kuvia kampanjasivuillamme täällä.

kuvaukset, valmistelua

kuvaukset, valmistelua

kuvaukset, valmistelua

Suunnittelijamme ammattilaisten käsissä

Kuvauksissa oli mukana ammattilaiskuvaajien lisäksi myös ammattilaismeikkaajat. ”Oli todella hauskaa päästä ammattilaisten laitettavaksi ja kuvattavaksi. Alkuun kyllä kieltämättä jännitti omasta puolesta, että mitenköhän tästä selviää. Päivä oli kuitenkin todella ihana ja hauska kokemus.”, Emmi kommentoi.

kuvaukset, valmistelua, suunnittelijat, muoti, Seppälä

Emmi ja Linkin juhlamallisto valokeilassa

Linkin suunnitelija Emmi-Lotta Kolis esittelee tämän kevään nuorten juhlavaatemallistoa. Mallistoa inspiroi ajatus asiakkaan tarpeista ja toiveista. Tähän ajatukseen on yhdistetty pinnalla olevia trendejä ja aikaan on saatu sekä toimiva että upea kokonaisuus. Linkin juhlamallisto on tänä keväänä tunnelmaltaan romanttinen ja hempeä: väreissä esillä ovat luonnonvalkoinen ja puuterisen pinkin eri sävyt. Pitsi on tärkeässä roolissa nuorten juhlavaatemallistossa: mallistosta löytyy pitsisiä hameita ja toppeja, mutta pitsiä on käytetty myös yksityiskohdissa. Yhdistä pitsillä somistettu mekko ihanaan kukkapantaan ja kesän suloisin juhlalook on valmis!

kuvaukset, valmistelua, suunnittelijat, muoti, Seppälä

Katja esittelee upeaa naisten juhlavaatemallistoa

Katja Tuhkasaari toimii naisten juhlamalliston keulakuvana. Naisten juhlavaatemallistossa hohtaa kauniin valkoisen eri sävyt: puhtaan valkoinen ja pehmeämpi luonnonvalkoinen, jotka näyttävät upealta hieman päivettyneellä iholla. Valkoisen rinnalla mallistossa näkyy klassinen tummansininen, joka tuo mallistoon rakennetta ja syvyyttä. Pitsi on juhlamalliston helmi.
Pitsin herkkyys ja elävä pinta tekevät siitä ajattoman kauniin. Klassisten sävyjen rinnalla mallistossa näkyy vahvasti mustavalkoinen puutarhakuosi. Juhlamalliston tuotteiden linjat ovat selkeitä ja leikkaukset klassisia.  Juhlamalliston tunnelmassa on vivahteita menneiltä nostalgisilta vuosikymmeniltä, mutta puhtaatlinjat ja materiaalien ajanhenkisyys pitävät sen modernina.

kuvaukset, valmistelua, suunnittelijat, muoti, Seppälä

Tässä hieman tunnelmia kuvauspäivältä!
Molemmat suunnittelijat ovat innoissaan upeista mallistoista ja toteavat, että suunnittelijalle palkitsevinta on nähdä asiakkaiden ihastuvan tuotteisiin. Seppälän juhlamallisto puhkesi kukkaan – puhkea sinäkin!

Ihanaa päivää teille!