ANTTI TUISKU BY SEPPÄLÄ -KESÄKISAN SÄÄNNÖT


Järjestäjä 

Arvonnan järjestäjä:
Seppälä Oy
Elimäenkatu 15, PL 126
00511 Helsinki

1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Seppälän asiakkaat ja yksityishenkilöt. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. 

2. Kampanja-aika

Antti Tuisku by Seppälä -Kesäkisaan voi osallistua 16.6.2016-31.7.2016, ellei toisin ilmoiteta.

3. Osallistuminen

Arvontaan osallistuvat ne luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet kampanja-aikana arvontalomakkeen joko Seppälän verkkosivuilla www.seppala.fi ja/tai Seppälän myymälässä. Seppälän henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

4. Palkinnot ja arvonta

 Kesäkisan pääpalkintoina arvotaan henkilökohtainen noin puolen tunnin mittainen tapaaminen Antti Tuiskun kanssa Seppälän myymälässä Suomessa. Lisäksi voittaja stailataan tapaamisessa Antti Tuisku by Seppälä
-asukokonaisuudella, jonka hän saa omakseen (arvo n. 100€ / kpl).

Pääpalkinto arvotaan 1.8.2016. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvontalomakkeessa annettujen yhteystietojen perusteella, ensisijaisesti puhelimitse, ja tapaamisen yksityiskohdista sovitaan.

Lisäksi arvotaan 10 kpl Antti Tuisku by Seppälä -sportkassia yllätyssisällöllä (arvon n. 20€ / kpl). Kassit arvotaan 1.8.2016. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvontalomakkeessa annettujen yhteystietojen perusteella, ensisijaisesti sähköpostilla.

Tämän lisäksi Seppälän myymälät järjestävät paikallisesti Kesäkisan aikana omia myymäläkohtaisia yllätysarvontoja.

Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvistä mahdollisista arpajaisveroista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon, jolloin arvotaan uusi voittaja.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta hänen arvontalomakkeessa antamillaan yhteystiedoilla kohtuullisen ajan sisällä, arvotaan uusi voittaja.

5. Järjestäjän vastuu

 Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Seppälä Oy:n kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon voittamiseen.

6. Henkilötietojen käsittely

 Kesäkisan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

7. Tekijänoikeudet

 Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.