Seppälä vähentää muovin käyttöä puupohjaisilla Paptic-kasseilla


Suomalaisesta puusta valmistetut Paptic-kassit Seppälän käyttöön ensimmäisenä maailmassa.


Papticin puusta valmistetut ostoskassit korvaavat muovikasseja Seppälän myymälöissä 16.6.2016 alkaen.

SuomalaisenPaptic Oy:n patentoimalla teknologialla voidaan valmistaa ympäristöystävällisiä kuitutuotteita, joilla on muovinkaltaisia ominaisuuksia. Paptic-kassit vastaavat EU:n lakimuutoksen luomaan tarpeeseen, jonka tavoitteena on vähentää muovikassien käyttöä. Paptic-kassien raaka-aineista 80 prosenttia on uusiutuvia, ja ne voidaan kierrättää kartonkikeräyksessä.

Seppälä on ensimmäinen Paptic-kassien käyttäjä

Paptic-kassit on tänään otettu käyttöön Seppälän myymälöissä ympäri Suomen. Suomalaisesta puusta Suomessa valmistettu Paptic-kassi sopii hyvin Seppälän brändiin:

- Seppälä pyrkii toiminnassaan valitsemaan aina vastuullisia ja kotimaisia ratkaisuja. Asiakkaidemme ympäristötietoisuus on vahvassa kasvussa, ja panostuksemme Paptic-kasseihin on tapamme vastata asiakkaidemme odotuksiin Seppälä-brändin vastuullisuudesta, sanoo Seppälän markkinointijohtaja Kati Kivimäki.

- Kiinnostuimme Paptic-materiaalista ja sen mahdollisuuksista jo sen tuotekehitysvaiheessa. Siksi olemme ylpeitä, että voimme olla ensimmäinen Paptic-kassien käyttäjä, Kivimäki iloitsee.

- Paptic-kasseja on saatavilla ensimmäisessä vaiheessa rajoitettu erä. Tavoitteena on saada asiakaskokemuksia täysin uudenlaisesta ostoskassista. Palautteen perusteella tuotetta kehitetään, ja myöhemmin on tarkoitus korvata merkittävä osa liikkeissä käytettävistä muovikasseista Paptic-kasseilla.


Lue lisää Paptic-innovaatiosta: www.paptic.comPaptic ja Seppälä kannustavat asiakkaita käyttämään kassin useaan kertaan.

Ota kuva Paptic -kassin seuraavista käyttötarkoituksista
ja julkaise Instagram-tunnisteella

#seppalalovespaptic


Arvomme osallistujien kesken 10 Paptic-kassillista Seppälän tuotteita.