Mistä ovat tämän syksyn neuleet tehty?

Neuleen funktio on olla lämmin, mukava ja ihanan pehmeä. Niin, että sen himoitsee pukea ylleen kylmänä syysaamuna. Mitä kaikkea tällaisen pehmoisen unelman luomiseen oikein kuuluu ja millainen on Seppälän neulemallisto tänä syksynä?

Neuleen, kuten muidenkin vaatekappaleiden, suunnitteluprosessi alkaa jo reilua vuotta ennen sen saapumista myyntiin. Suunnittelijat hakevat inspiraatiota muun muassa messuilta ja idea-matkoilta, ja ennustavat seuraavan vuoden trendejä. Myös erilaiset blogit toimivat usein inspiraation lähteinä.

Suunnitteluprosessin edistyessä neuleisiin valitaan sopivia materiaaleja, joista työstetään erilaisia malleja. Koska neuloksia on monenlaisia, saa kustakin työstettyä hieman erityylisiä vaatteita. Kun materiaalit ja muodot alkavat hahmottua, valitaan neuleelle ajankohtainen väri. Neulosmateriaali vaikuttaa olennaisesti siihen, mikä väri tuotteeseen kannattaa valita. Nämä palaset yhdistyvät kunkin kuukauden mallistossa, jotta saadaan aikaiseksi yhtenäinen look ja malliston eri tuotteet ovat helposti yhdisteltävissä.

                

Tämän syksyn tyylit ovat ajattomia ja klassisia; sellaisia, joita on helppo yhdistellä eri asukokonaisuuksiksi. Materiaaleista ja pintastruktuurista löytyvät uutuudet tähän sesonkiin; ihana meleerattu look sekä ribbi- ja palmikkoneulokset. Syksyn väripaletti on ihanan luonnonläheinen; syvää vihreää, luonnonvalkoista, vanhaa roosaa, tummaa viininpunaista sekä meleeratun harmaan eri sävyt.   

Neule puetaan tänä syksynä kerrostaen. Koska muodot ovat klassisia, ja luonnonläheiset sävyt helppoja yhdistää muihin väreihin, on neuleiden pukeminen eri asukokonaisuuksiksi todella vaivatonta tänä syksynä. Tärppinä on pukea neulepusero tyylikkään villakangasliivin kanssa! 

Syksyn ”must have” – tuote on kuitenkin luottovaate nimeltään ribbineulemekko. Tässä tuotteessa yhdistyvät neuleen kolme tärkeintä ominaisuutta; se on lämmin, mukava ja pehmeä. Polvipituiseen neulemekkoon on helppo pukeutua koleana syysaamuna, ja mikä parasta, siitä saa kerralla koko asun! Lisää vain tyyliisi sopivat kengät, takki ja huivi ja olet valmis päivän haasteisiin. Lämmin ribbineulemekko on myös erittäin mukava päällä, eikä se kiristä tai purista mistään. Pehmeyttäkään ei ole unohdettu, sillä meidän neulemekkomme ovat ihanan pehmeitä ja joustavia.

                        

Käy tutustumassa pehmoisiin neuleisiimme täällä ja luo itsellesi uusi, lämmin asukokonaisuus!

 

Sara Kuusisto, Markkinointiharjoittelija