Peto on irti! AT by Seppälä-tuotteiden yhdistäminen naisten vaatetukseen

 

Tänään on se päivä!

…kun peto on irti Seppälässä: nimittäin Antti Tuisku by Seppälä -malliston herkkupalat ovat saapuneet myymälöihimme ja verkkokauppaamme! 

Mallisto sai alkunsa, kun Antti Tuisku ja hänen stylistiystävänsä Vesa Silver ottivat yhteyttä Seppälään. Mallistoa lähdettiin työstämään syksyllä 2015. Malliston suunnittelussa Antilla on itsellään ollut merkittävä rooli ja mallisto on saanut inspiraatiota Antin urheilullisesta elämäntavasta. Seppälän suunnittelija Petri Pelkonen on puolestaan pitänyt huolta siitä, että tuotteet ovat Seppälä-maailmaan sopivia ja että ne sopivat Seppälän asiakkaille.

Antti on myöntänyt olevansa itse verkkareiden suurkuluttaja. Vaatteissaan Antti arvostaa mukavuutta, mutta mukavuuden ei tulisi sulkea tyylikkyyttä pois. Antti Tuisku by Seppälä -malliston tuotteet on suunniteltu edustamaan Antin sporttista elämäntyyliä, mutta ovat samalla myös tyylikkäitä ja tietenkin sopivia Seppälän sopiville asiakkaille. Tuotteissa on panostettu materiaaleihin ja yksityiskohtiin.

Mallisto koostuu erilaisista svetareista, topeista, T-paidoista ja joggareista. Lisäksi mallistoon kuuluu alusvaatteita ja sporttikassi. Tuotteet soveltuvat sekä miehille että naisille ja tuotteissa on suosittu väljiä leikkauksia. Tuotteet soveltuvat ihanteellisesti urheiluun sekä rentoon vapaa-ajan viettoon, mutta niitä voi käyttää myös usealla muulla tavalla –  ne toimivat erityisen hyvin kerroksittain puettuna. Kokosin alle kolme eri asukokonaisuutta, joiden pohjana on yksi Antti Tuisku by Seppälä -malliston tuote:


Collegepaidat ja hupparit

Antti Tuisku by Seppälä -malliston svetari tästä

collariasu

Collegepaidat ja hupparit toimivat erinomaisesti monissa eri tilanteissa: kaupungilla osana rentoa tyyliä, kotona rentoutuessa ja treeneissä alkulämmittelyn ajan tai kevyssä liikunnassa.

SPORTTI: Trikoohousut tästä, toppi tästä

SIISTI: Maksihame tästä, laukku tästä

RENTO: Farkut tästä, kengät tästä


Joggarit

Joggarityyli on tehnyt pidemmän aikaa tuloaan ja nykyään joggareita näkee käytettävän muuallakin kuin lenkkipoluilla. Muotimaailman edelläkävijöillä on nähty päällä joggarihousuja yhdistettynä jopa  bleiseriin ja korkokenkiin.

Antti Tuisku by Seppälä -mallisto sisältää erilaisia joggareita. Mustat joggarit ovat viimeistelty kiiltävällä pinnalla ja ne ovat trendikästä scuba-materiaalia. Housuissa on useita mielenkiintoisia yksityiskohtia: sivuissa vetoketjulliset taskut, polvissa modernit tikkaukset ja lahkeissa takapuolella vetoketjut. Näitä housuja voi pitää vaikka missä ja yhdistellä mitä erilaisimmilla tavoilla – vain mielikuvitus on rajana!

Antti Tuisku by Seppälä -malliston joggarit tästä

joggariasu

SPORTTI: Antti Tuisku by Seppälä -malliston huppari tästä, Antti Tuisku by Seppälä -malliston toppi tästä

SIISTI: Korkokengät tästä, jakku tästä,  toppi tästä

RENTO: Tekonahkajakku tästä, raidallinen trikoopaita tästä


T-paidat

Antti Tuisku by Seppälä -malliston T-paita tästä

Asu, Antti Tuisku, Inspiraatio

 

Laadukas valkoinen T-paita on vaate, joka tulisi löytyä jokaisesta vaatekaapista monikäyttöisyytensä vuoksi.

SPORTTI: Antti Tuisku by Seppälä -malliston joggarit tästä, Antti Tuisku by Seppälä -malliston sporttikassi tästä

SIISTI: Hame tästä, kengät tästä, laukku tästä, huivi tästä

RENTO: Farkkuhaalari tästä, balleriinat tästä, huivi tästä


Tässä oli muutama suosikkituotteeni Antti Tuisku by Seppälä -mallistosta sekä asukokonaisuusehdotuksia.Yllämainittujen lisäksi omiin suosikkeihin kuuluu ehdottomasti upea swetariliivi ,joka käy yhteen upeasti esimerkiksi legginssien tai shortsien kanssa! Kannattaa käydä katsastamassa myös kampanjasivut, jonne pääset täältä.

Mitäs piditte asuista ja mikä on teidän suosikkinne Antti Tuisku by Seppälä -malliston tuotteista ja mihin yhdistäisitte sen?

Mukavaa loppuviikkoa!