Seppälän Sportmallisto testissä!

sanni_5jpg

Uusi urheiluvaatemallisto nyt Seppälässä!

Olettekin varmasti jo huomanneet, että uusi, upea urheiluvaatemallisto on rantautunut Seppälään. Uudesta urheiluvaatemallistostamme löytyy tuotteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin – sporttivaatteita koko perheelle! Lisäksi mallistosta löytyy erilaisia urheiluvälineitä, kuten hiuspantoja ja juomapulloja. Malliston tuotteet ovat suunniteltu sopimaan niin sisäliikuntaan kuin lenkkipolullekin. Tuotteiden suunnittelussa on huomioitu hyvä istuvuus ja kulutusta kestävä laatu.

Testissä

Innostuin välittömästi nähdessäni Seppälän uudet urheiluvaatteet, sillä olen innokas lenkkeilijä ja näin ollen urheiluvaatteiden suurkuluttaja. Arvostan urheiluvaatteissa hyvää istuvuutta sekä pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät liikkumisesta mukavampaa. Mielestäni parhaat urheiluvaatteet istuvat niin hyvin, ettei sinun tarvitse kiinnittää niihin huomiota harjoituksen aikana. Myös urheiluvaatteiden ulkonäkö on tärkeää, sillä hyvännäköiset urheiluvaatteet motivoivat liikkumaan ja antavat lisäenergiaa treeniin!

Sain valita kokeiluun malliston urheiluvaatteita. Valitsin trikoot, kuviollisen hihattoman paidan sekä treenipuseron. Lisäksi ostin liikkeestä hiuspantapakkauksen, jossa oli kaksi eriväristä hiuspantaa. Olen ehtinyt käyttämään valitsemiani vaatteita jo salilla kuin lenkilläkin. Mielestäni asu on aivan täydellinen! Pitkähihaista treenipuseroa voi käyttää hyvin lämmittelyiden aikana ja kun on saanut jo hieman hikeä pintaan, on se helppo riisua vetoketjunsa ansiosta. Hikiliikunnassa taas hihaton pusero toimii mainiosti.

blogikuva_asu2

Laadukkaat materiaalit ja kivat yksityiskohdat

Vaatteissa on paljon pieniä yksityiskohtia, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Esimerkiksi treenipuserossa on peukaloille paikat. Lisäksi yksityiskohdat, kuten pitkähihaisen treenipuseron värikäs kaulus, piristävät vaatteita.

 

yksityiskohdat2

 

juoksukuvablogiin2

Olen ehtinyt käyttämään Seppälän urheiluvaatteita jo niin paljon, että ne ovat ehtineet käymään useamman kerran pesussa. Vaatteet ovat olleet helppohuoltoisia, eikä istuvuus tai laatu ole kärsinyt useista pesukerroista huolimatta. Olen ollut erittäin tyytyväinen testaamiini vaatteisiin ja aion käydä kotiuttamassa vielä ainakin T-paidan sekä kylmempiin säihin soveltuvan kaulurin.

Malliston lanseerausetuna kaikki urheilumalliston tuotteet -20 %! Tarjous on voimassa 31.7. asti myymälöissä ja verkkokaupassa.