Smithy’s palasi Seppälään

Minulla on Sinulle hyviä uutisia. Seppälän tekstiilien ja vaatteiden keräyskampanja onnistui yli odotusten!

Olemme saaneet aivan valtavasti positiivista palautetta ja huomiota asiakkailta ja kampanjastamme on kerrottu laajasti mediassa. Olen aidosti yllättynyt, ja toisaalta myös kiitollinen siitä, miten innostuneesti kampanjamme on otettu vastaan.

Mikä on sitten tehnyt tästä kampanjasta niin erityisen?

Ehkä se, että me kaikki olemme saaneet olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta, joka perustuu kiertotalouteen ja luonnonvarojen kestävään käyttöön. Ja varmasti sekin, että kyse on suomalaisesta projektista ja suomalaisesta innovaatiosta. Tämä on ollut meillekin tärkeä asia, suomalaisena perheyrityksenä haluamme olla mukana tukemassa suomalaista osaamista.Nyt saamme vielä muutaman päivän jännittää...

...tietoa siitä, kuinka paljon tekstiilejä asiakkaat ovat meille kampanjan aikana tuoneet.

Kampanja loppui sunnuntaina, joten Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus pääsee lajittelemaan tekstiilejä ja tuloksia saadaan lähiviikkojen aikana.

Kiertotalouden periaatteiden mukaisestihan myyntikelpoiset ja ehjät myydään Kierrätyskeskuksessa ja myyntiin kelpaamattomat sata prosenttiset puuvillatekstiilit menevät projektin käyttöön. Ei-puuvillaiset myyntiin kelpaamattomat, mutta vaatteena tai materiaalina käyttökelpoiset, annetaan asiakkaille ilmaiseksi. Sitä kautta ne pääsevät vielä kiertoon ja hyvään käyttöön. Ainoastaan haisevat, likaiset ja todella rikkinäiset tekstiilit lajitellaan energiajätteeksi eli ”heitetään pois”.

Kevättä odotellessa!

Erica

PSSST: Pakko paljastaa, että olemme jo saaneet muutamalta myymälältä alustavat tiedot keräyksestä. Keravan myymälä ilmoittaa keränneensä asiakkailta n 120 ja Forumin myymälä n 160 pussia :) Eräs miesasiakas toi meille vanhat 80-luvun Smithy’s puuvillashortsinsa, avasi pussin kassalla ja hehkutti: ”Seppälästä takaisin Seppälään”. Olisiko osuvammin voinut sanoa!