Toimitus

Seppälän verkkokaupan toimitukset ovat nopeita ja joustavia. Toimitamme kaikki tuotteet kerralla yhdessä lähetyksessä. Toimitusaika on 3 - 7 arkipäivää. Toimitamme ainoastaan manner-Suomeen. Suomessa asuvana voit valita toimitustavaksi:

1.Nouto Postin toimipisteestä - norm. 4,90€

2.Postin kotiinkuljetus - norm. 9,90€

3.Nouto Postin automaatista - norm. 3,90€

4.Myymälätoimitus - ilmainen

1. Nouto Postin toimipisteestä

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi ilmoittamasi osoitteen mukaiseen Postin toimipisteeseen. Noutopiste on joko Postin oma toimipaikka/asiamiestoimipaikka, R-kioski tai automaatti. Saat tekstiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa tai kirjeen, jos järjestelmä ei tunnista numeroa.

Mikäli toimitustavaksi on valittu nouto Postin toimipisteestä, voit seurata lähetyksen etenemistä Postin Internet-sivuilla. Lähetyksen seuranta on Postin tarjoama palvelu, johon saattaa liittyä Postin asettamia rajoituksia.

2. Postin kotiinkuljetus

Valitessasi Postin kotiinkuljetuksen tuodaan tilaus kotiisi. Toimitus maksaa tällöin 9,90€ / tilaus riippumatta tilattujen tuotteiden määrästä.

3. Nouto Postin automaatista

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi valitsemaasi Postin automaattiin. Kun paketti saapuu valitsemaasi pakettiautomaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta. Muista säilyttää tekstiviesti mahdollista palautusta varten.

4. Myymälänouto

Halutessasi voit valita tilauksesi toimituksen mihin tahansa Suomen myymäläämme. Saat ilmoituksen kun tilauksesi on noudettavissa myymälästämme.