Vaihdot ja palautukset

Tilaamillasi tuotteilla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 14 päivän ajan tuotteiden vastaanottamisesta.

Vaihto

Sinulla on oikeus vaihtaa tuote 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta. Vaihtaminen on toistaiseksi mahdollista ainoastaan Seppälän Suomessa sijaitsevien myymälöiden kautta. Sinulla tulee olla mukanasi paketin mukana seurannut lähetysluettelo/kuitti sekä palautuslomake. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia, ja alkuperäisten hintalappujen sekä etikettien tulee olla yhä kiinni tuotteissa.

Alushousuissa ja uima-asuissa tulee suojateippien olla paikallaan.

Palautus Seppälä -myymälään Suomessa

Kätevin ja ilmainen tapa palauttaa tuote on kääntyä jonkin Seppälä-myymälän puoleen Suomessa. Sinulla tulee tuotetta myymälään palauttaessasi olla mukana paketin mukana seurannut lähetysluettelo/kuitti ja palautuslomake täytettynä.

Palautus Postin kautta

Voit palauttaa tuotteet myös postitse. Palautusmaksu määräytyy Postin hinnaston mukaan. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus, vaan tilaus on vastaanotettava ja sen jälkeen palautettava. Seppälä ei lunasta postiennakolla tai millään muulla tavalla tehtyjä maksamattomia palautuksia. 

Toimi näin:

1.Merkitse lomakkeeseen palautettavan tuotteen määrä ja syykoodi.

2.Voit palauttaa tuotteen samassa paketissa, jossa se saapui.
Muista laittaa mukaan täytetty palautuslomake.

3.Mikäli maksoit ostoksesi verkkomaksuna ja palautat tuotteen, tarvitsemme tilinumerosi palautuksen käynnistämiseksi. Luottokorttiostokset hyvitetään suoraan luottokortillesi.

4.Vie palautksesi postiin ja täytä siellä Asiakaspalautus 14 -osoitekortti. Yksi osa kortista jää sinulle kuitiksi. Palautusosoite on Ohtolankatu 3, 01510 VANTAA

5.Palautus Pakettiautomaatilta: Voit palauttaa pakettiautomaatista noutamasi paketin 14 vrk:n kuluessa lähetyksen noutamisesta. Voit palauttaa lähetyksen mihin tahansa Pakettiautomaattiin samalla koodilla, kuin millä olet sen noutanut. Palautus on maksullinen.